Leuke steden in Nederland


Vakantie in Nederland

Tips voor Leuke steden in Nederland

amsterdam-nederland-stedentrip-1000x667

Beleef de sensatie van een weekend Amsterdam

Amsterdam biedt tal interessante plekken om te bezoeken zoals het Anne Frank Huis, Rembrandthuis, de Amsterdamse Wallen en het Rijksmuseum. Wie lekker wil shoppen of uitgaan komt in Amsterdam prima aan zijn trekken.

wat-te-doen-in-rotterdam-1000x667

De beste tips voor een weekend Rotterdam

Rotterdam is de stad van de Euromast, de Haven en museumpark Rotterdam. De bekende winkelstraat de Beurstraverse die in de volksmond ook wel de Koopgoot wordt genoemd is met zijn leuke passages ideaal om een dagje te winkelen.

wat-te-doen-in-maastricht-1000x667

Leuke tips voor een weekendje Maastricht

Met de honderden bezienswaardigheden en monumentale panden is een weekendje naar Maastricht zeer de moeite waard. Maastricht kent ook vele gezellige terrasjes en restaurants waar je zowel Franse als streekgerechten op de menukaart vindt.

utrecht-museum-speelklok-winkelen-1000x667px

Winkelen en Uitgaan met een weekend Utrecht

Als vierde grote stad van Nederland is Utrecht een prima winkelstad. De stad staat ook bekend om zijn sfeervolle binnenstad en rijke cultuur met veel bezienswaardigheden zoals het Spoorwegmuseum en kasteel De Haar. Bij regen is het overdekte winkelcentrum Hoog Catharijne een prima uitkomst.

breda-winkelen-shoppen-large

leuke tips voor een weekendje Breda

Bezoek de bourgondische Nassaustad voor een heerlijk dagje winkelen, een bezoek de Grote kerk of Begijnhof. Met het vernieuwde Stedelijk Museum maak je een reis door de tijd. Met de talloze leuke boetiekjes en terrasjes is Breda een ideale stad voor een lang weekendje weg in eigen land.

wat-te-doen-in-eindhoven-1000x667

Winkelen in de binnenstad van Eindhoven

Een weekend in de designhoofdstad van Nederland is een bijzondere ervaring. Eindhoven is de smeltkroes van design, technologie en Brabantse gezelligheid. Een stad waar je prima kan winkelen en een hapje doen in fantastische restaurants.

wat-te-doen-in-den-bosch-1000x667

Weekend weg in het mooie Den Bosch

Bezienswaardigheden in een van de mooiste steden van Nederland zijn de Sint Janskathedraal en buurt De Uilenburg. Voor de museumliefhebber is het Noordbrabants museum of het Jheronimus Bosch Art Center een bezoek waard. 

Genieten van een weekendje Haarlem

De fraaie monumentale binnenstad van Haarlem biedt bezienswaardigheden zoals het Teylers Museum, het Frans Hals Museum en de Grote Markt. Vanuit Haarlem sta je binnen een kwartiertje op het strand van Zandvoort.

den-haag-binnenhof-rondleiding-winkelen-1000x667px.jpg

Winkelen en historische bezienswaardigheden in Den Haag

De stad Den Haag biedt een groot aanbod van musea zoals het Mauritshuis en Gevangenpoort. Wie de drukte van de stad wil ontvluchten staat met de tram binnen een half uur op het strand van Scheveningen.


Nieuws & Tips over leuke Steden in Nederland