Safaripark Beekse Bergen

Op avontuur in Safaripark Beekse Bergen!

Trek je wandelschoenen aan, verken de uitgestrekte vlaktes en ontmoet wilde dieren in hun habitat. Ontdek samen de schoonheid van de natuur en kom oog in oog te staan met leeuwen, hyena’s, olifanten, pingu├»ns en meer wilde dieren!

Ontpannen Bootsafari

Waan je in een oase van rust en bewonder wilde dieren in, op en langs het water. Ontmoet zonnende ringstaartmaki’s, grazende neushoorns en een eiland vol met yaks.

Autosafari

Ga met je eigen auto op avontuur tijdens de unieke autosafari. Beleef spannende momenten als de jachtluipaarden langs je auto sluipen en bekijk van heel dichtbij de zwart witte strepen van een zebra. Halverwege de route kan je in het Kongo Restaurant even bijkomen

Bussafari

Kies je liever voor een bussafari? Reis mee met een ranger langs allerlei wilde dieren! Ontmoet leeuwen, giraffen, kaapse buffels en meer wilde dieren. De bussafari bestaat uit twee verschillende routes die beide ongeveer 45 minuten duren

Wandelsafari

Kom tot rust met de kilometerslange wandelsafari. Zelf op pad door de indrukwekkende natuur. Tijdens de wandeling kunnen kinderen klimmen en klauteren op de speeltoestellen. Tijdens de avonturenroute mag je zelfs buiten de gebaande paden. De route is geschikt voor jong en oud en biedt leuke extra’s!