Dagje Uit


Vakantie in Nederland

Dagje uit in Nederland

beerzebulten-overijssel-1000667px

Beerzebulten: leuk en ontspannen dagje uit!

Relaxen en genieten van heerlijke massages, behandelingen. Beerze Bulten heeft daarnaast ook een professionele fitness en een saunalandschap met vier sauna’s. Kinderen kunnen lekker klimmen en klauteren, naar beneden suizen van de glijbaan en knutselen en kleuren in de knutselhoek.

toverland-dagje-uit-1000x669px

De Leukste Attractieparken en Dagattracties in Nederland

Dagtickets biedt een compleet aanbod van tickets voor verschillende dagjes uit. Bij dagtickets koop je snel en veilig direct tickets voor meer dan 65 attractieparken, dierentuinen, musea en dagattracties of bijvoorbeeld een rondvaart in Amsterdam. 

dierenpark-wildlands-emmen-1000x667px

Wildlands Dierenpark Emmen

Wildlands Adventure Zoo Emmen betrekt je op een prettige, recreatieve manier bij de levende natuur. Profiteer nu van de acties en kortingen!

natures-gift-cadeaubon-uitje-natuur-1000x667

Een Giftcard is een cadeau voor elke gelegenheid

Verras met een Giftcard van Doenkado. Kies uit Nature, Adventure, Kids&Teens en de Nationale vrijetijdscheque. De Giftcard is verkrijgbaar in verschillende waarden.

spaonline-wellness-ontspannen-1000x667px

Dagje Wellness bij SpaOnline

Soms ben je toe aan een heerlijk dagje ontspannen. Dan ben je bij Sauna & Beauty Oase op de juiste plek. Het wellnesscentrum biedt alle mogelijkheden om tot rust te komen.

kadobon-powerkiten-1000x667

Geef een unieke belevenis cadeau!

Weet je nog niet welk cadeau je wilt geven? Bij Doenkado vind je een uitgebreid aanbod van verschillende belevenissen.

aviodrome-themapark-luchtvaart-1000x667px

Luchtvaartmuseum Aviodrome

Maak de Nederlandse luchtvaart van dichtbij mee. Bekijk een Boeing 747 en nog 100 andere vliegtuigen van dichtbij. De kinderen kunnen zich vermaken met leuke speelattracties.

safaripark-beekse-bergen-dagje-uit-1000x667px

Op avontuur in Safaripark Beekse Bergen

Safaripark Beekse bergen biedt een unieke belevenis met wilde dieren in prachtige natuur. Ontmoet een jachtluipaard of een giraffe met een Bootsafari, Autosafari, Bussafari of Wandelsafari.

toverland-dagje-uit-1000x669px

De Leukste en Mooiste Musea van Nederland

Een leuk dagje uit naar de bekendste attractieparken in Nederland. Je kunt kiezen uit de Efteling, Toverland, Amusementspark Tivoli en nog veel meer.


Nieuws & Tips over dagjes uit